Natisni

Štajerska naveza (Radlje ob Dravi) - Matjaž Javšnik, Martina Ipša

Dogodek

Naslov:
Štajerska naveza (Radlje ob Dravi) - Matjaž Javšnik, Martina Ipša
Kdaj:
sob, 22. marec 2025, 19:00 h
Kje:
Radlje ob Dravi,
Kategorija:
Stand up komedija

Opis

Prihajata legendi štajerskega humorja! V smeh vas bosta spravljala dva klena Štajerca. Le kdo ju ne pozna?! Matjaž Javšnik in Martina Ipša. Smeh zagotovljen, trebušne mišice pa bodo dodobra razgibane ... O čem bosta govorila? O vsem.

Vsestransko talentiran igralec in komedijant iz Ruš, nas s svojimi svežimi in drznimi idejami vedno znova spravlja v smeh. Pričakujte nepričakovano, kajti to je Matjaž Javšnik! :)

Martina Ipša verjame, da se je treba prvo treba znati pošaliti iz sebe, da si potem pridobiš pravico komentirati druge, zato se zna dobro ponorčevati iz sebe. S svojim nastopom dregne v srž problema, ga zavije v celofan humorja in gledalcu poda kot šopek najlepših vrtnic.

 

 

KOMEDIJA, KOT JE ŠE NISTE VIDELI! ?

Je zmes vsega, kar jima pade na pamet in kaj se zgodi tisti trenutek na prizorišču, kombinirano z zgodbami, ki so v njuni karieri najbolj nasmejale ljudi, rdeča nit šova pa seveda o tem kakšni smo, naših navadah in razvadah nekoč in danes...

"ŠTAJERSKA NAVEZA" je najnovejši hit na domači stand-up sceni, pričakovano, saj je plod sodelovanja med dvema legendama štajerskega humorja - Matjaža Javšnika in Martino Ipša.  


Prizorišče

Lokacija:
Kulturni dom Radlje ob Dravi
Naslov:
Koroška cesta 2
ZIP:
2360
Kraj:
Radlje ob Dravi
Država:
Slovenia