TV - Bizarno Aktualno

Bizarno Aktualno

Za kontakt in povpraševanje prosim izpolnite tale obrazec - BOOKING

BIZARNO AKTUALNO je satirična oddaja, v kateri se z aktualno tematiko srečujeta dve stand up komičarki. Njun poseben pogled na svet, ironični komentarji ter prebliski so kombinacija, ki oddaji dajejo posebno svežino.

Svet se je znašel na točki, kjer so vsa poročila prepolna slabih novic in zakaj jih ne bi pogledali z bolj ironičnega zornega kota ter se pošteno nasmejali ob informacijah, ki so nam dnevno posredovane? bizarno martina

Tekom oddaje vas tako Martina Ipša, v vlogi voditeljice popelje čez dogajanje na lokalnih tleh, kjer ne zanemari niti najmanj številčnih občin. Saj vemo, tistih, kjer je edini prebivalec sam sebi najboljši sosed. Prav tako svojo kritično oko usmeri v svet.

bizarno tanja

 

Njena sovoditeljica Tanja Kocman, se temeljito loti znanih in slavnih ter jim sledi tudi na javna stranišča, če se to od nje zahteva. No, bodimo odkriti, tja gre tudi, če se ne.

Skupaj krmarita čez svet športa in vremena ter prodajata vse in vsakogar v rubriki Garažna razprodaja.

 
 

Dami se predobro zavedata, da nas pesti veliko težav, zato sta pripravili tudi rubriko, kjer se lahko na strokovnjakinjo Tandžo Kokmen obrnete z različno paleto vprašanj in problemov in skušala vam bo pomagati; s prerokovanjem, dobrim receptom ali metanjem kosti. To vsekakor ni vse, kar ponujata.

Nebo je njuna meja in vabita vas, da si ogledate to povsem novo obliko obdelovanja ljudi in dogodkov vsako soboto, ob 21.00, samo na televiziji RTS. Povezava do arhiva vseh oddaj.

http://www.youtube.com/watch?v=IeXTYq4LvH0&