E-poštaNatisniExport ICS

Trebinje Ladies Stand Up Night vol2 by Studio Smijeha - Marina Orsag, Martina Ipša, Miranda Lončar, Vlatka Mifka

Dogodek

Naslov:
Trebinje Ladies Stand Up Night vol2 by Studio Smijeha - Marina Orsag, Martina Ipša, Miranda Lončar, Vlatka Mifka
Kdaj:
pet, 28. junij 2019, 20:30 h - 22:30 h
Kje:
Trebinje,
Kategorija:
Stand up komedija

Opis

Četiri dame, stand up komedije, koje su vam dokazale kako žene itekako imaju smisla za humor i kako stand up nije isključivo “muški posao” ponovo dolaze u Trebinje i to u SL Panorama Hotel u Gradu sunca. Ovaj puta dolaze sa potpuno novim forama, ponovo staviti osmijeh na vaše lice. Vidimo se! ♥

Dame koje će vas nasmijavati i ove godine su:

Marina Orsag (Hr)-
Vječiti Petar Pan i netko tko svojom nepresušnom energijom vodi publiku apsurdnim kanalima svog uma. Osvojila je nagradu za: Najbolju stand-up komičarku Balkana 2013. te najbolju komičarku Kontinentalne Europe i Rusije 2015. Ove godine proglašena je za Europskog heroja humora.

Martina Ipša (Slo)
Martina Ipša jedna je od začetnica stand up komedije u Sloveniji i jedna od najboljih slovenskih stand up komičarki. Ove godine proglašena je za Europskog heroja humora.

Miranda Lončar (BiH)
Miranda Lončar za sebe kaže da je samostalna: sama, stalno. Pripadnica (po nekima i osnivačica) ekstremne frakcije hercegovačke manjine u Zagrebu koja se bori protiv zaključavanja smeća u posebnim prostorijama po haustorima. Jer nostalgija je ogromna kad smeća nema niđe ni za lijeka.

Vlatka Mifka (Hr)
Jedna beskrajno simpatična osoba. Sa svojom visinom od 178 centimetara uspješno se bori protiv stereotipa o niskim Slavoncima. U stereotip o okruglim Slavoncima uklapa se prigodničarski, samo za blagdane i većinu zime.

Ulaz je 7KM u pretprodaji, 10KM na dan showa. Pretprodaja u SL Panorama hotelu.


Prizorišče

Lokacija:
Grad Sunca Trebinje
Naslov:
Draženska Gora BB,
ZIP:
89101
Kraj:
Trebinje
Država:
Bosnia and Herzegovina