E-poštaNatisniExport ICS

Ladies night (Dubrovnik) - Martina Ipša, Marina Orsag,

Dogodek

Naslov:
Ladies night (Dubrovnik) - Martina Ipša, Marina Orsag,
Kdaj:
pon, 29. julij 2019, 20:30 h
Kategorija:
Stand up komedija

Opis

 

Ponovno u Dubrovnik stižu ame stand up komedije koje će vam svakako dokazati kako žene itekako imaju smisla za humor i razbiti predrasude da je stand up isključivo “muški posao”.

Marina Orsag (Hr)

Marina Orsag je vječiti Petar Pan i netko tko svojom nepresušnom energijom vodi publiku apsurdnim kanalima svog uma.
Osnivačica Večeri otvorenog mikrofona, stand-up comedy radionica te comedy kluba Studio Smijeha, kao i jedna od osnivačica same stand-up comedy scene u Hrvatskoj. 
U trinanaest godina karijere iza sebe ima preko 2500 nastupa u regiji i svijetu, titulu Najbolje stand-up komičarke Balkana 2013. te najbolje/g komičara/ke Kontinentalne Europe i Rusije 2015. 
Ove godine proglašena je za Europskog heroja humora.
Više: http://studiosmijeha.hr/komicar/marina-orsag/

Martina Ipša (Slo)

Martina Ipša jedna je od začetnica stand up komedije u Sloveniji i jedna od najboljih slovenskih stand up komičarki.

Sa svojim nastupom koji je pun originalnosti i direktnosti, popularna je kod publike različitih profila. U 11 godina karijere nastupala je u više država i osim na slovenskom, nastupa i na engleskom te hrvatskom jeziku. Ne samo da se bavi stand up komedijom, Martina piše i komedije za kazalište, kreirala je emisije za televiziju i redovni je gost slovenskih televizija. Sa kolegama iz regije i uz organizaciju Standup.rs je nastupala u emisiji Stand up & More, koja je bila emitirana na Comedy central Extra. Ove godine proglašena je za Europskog heroja humora.

FB EVENT -