St. Patrick's Day stand up z Željkić & Željudin

Stand up komedija - StandupSI.com

Dogodki 

Dogodek:
St. Patrick's Day stand up z Željkić & Željudin
Kdaj:
17.03.2018 20.00 h
Kje:
Hotel Zvezda - Murska Sobota
Zvrst:
Stand up komedija

Opis:

St. Patrick's Day stand up z Željkić & Željudin

 

 

Željko Čakarević - Željkić & Željudin zase pravi, da je radijec po duši in izgledu. A ne dovolj, da ga pot pred leti ne bi zanesla tudi pred tv kamere, kjer na TV3 vodil oddajo Juke Box, na TV Slovenija pa kasneje delal  v jutranjem programu in v izjemno popularni nedeljski oddaji Tistega lepega popoldneva.

V svoji več kot 20-letni radijski karieri pa je po delu na radiu Robin in Radiu glas Ljubljane postal voditelj enega prvih sodobnih jutranjih šovov v Sloveniji na radiu Ekspres v Ljubljani. Na zadnje pa smo ga lahko poslušali na radiu Center v vlogi voditelja jutranjega šova in v vlogi komičnega lika Željudina, ki je s svojimi odštekanimi klici spravljal v smeh poslušalce po vsej Sloveniji. Željudin je po raziskavah sodeč postal eden najpopularnejših radijskih likov v Sloveniji. Njegove posnetke na You Tubu si je ogledalo na 10-tisoče ljudi. Najbolj popularen klic, ko je Željudin po pošti pošiljal hrčka v Bosno, pa se približuje številki 200.000 ogledov.

Po uspešno opravljenih delavnicah stand up komedije pri Martini Ipša, se je na odru prvič preiskusil pred 300 glavo množico leta 2015, kjer je prvič stopil na oder in publiko presenetil s svojim nastopom. 

 

Prizorišče

Prizorišče:
Hotel Zvezda
Naslov:
Trg zmage 8
Poštna št.:
9000
Mesto:
Murska Sobota
Država:
Država: si

Opis:

Ni opisa za ta dogodek.