Stand up (MS) Željkić & Željudin in Jernej Celec

Stand up komedija - StandupSI.com

Dogodki 

Dogodek:
Stand up (MS) Željkić & Željudin in Jernej Celec
Kdaj:
16.03.2018 20.00 h
Kje:
Hotel Zvezda - Murska Sobota
Zvrst:
Stand up komedija

Opis:

Željko Čakarević - Željkić & Željudin zase pravi, da je radijec po duši in izgledu. A ne dovolj, da ga pot pred leti ne bi zanesla tudi pred tv kamere, kjer na TV3 vodil oddajo Juke Box, na TV Slovenija pa kasneje delal  v jutranjem programu in v izjemno popularni nedeljski oddaji Tistega lepega popoldneva.

V svoji več kot 20-letni radijski karieri pa je po delu na radiu Robin in Radiu glas Ljubljane postal voditelj enega prvih sodobnih jutranjih šovov v Sloveniji na radiu Ekspres v Ljubljani. Na zadnje pa smo ga lahko poslušali na radiu Center v vlogi voditelja jutranjega šova in v vlogi komičnega lika Željudina, ki je s svojimi odštekanimi klici spravljal v smeh poslušalce po vsej Sloveniji. Željudin je po raziskavah sodeč postal eden najpopularnejših radijskih likov v Sloveniji. Njegove posnetke na You Tubu si je ogledalo na 10-tisoče ljudi. Najbolj popularen klic, ko je Željudin po pošti pošiljal hrčka v Bosno, pa se približuje številki 200.000 ogledov.

Po uspešno opravljenih delavnicah stand up komedije pri Martini Ipša, se je na odru prvič preiskusil pred 300 glavo množico leta 2015, kjer je prvič stopil na oder in publiko presenetil s svojim nastopom. 

 

Jernej Celec je komik, scenarist in režiser, ki hitro postaja eno najbolj vročih imen domače komedije. Po izbobrazbi je doktor medicine, ki pa je svoj stetoskop zamenjal za mikrofon, s katerim osvaja male in velike odre po Sloveniji. Prihaja iz Prekmurja, kot standup komik pa je zbral že več kot 300 nastopov, med drugim je tudi stalnica "Festivala Panč" v Ljubljani in "Festivala Lent" v Mariboru. Širši publiki pa je najbolj znan po svojih nastopih na"Comedy Roastu Vida Valiča", v radijski oddaji "Naval smeha" na Valu 202, ter v oddaji "Skečoholiki" na Voyo, ki jo hkrati tudi režira. Aprila pa na Kanal A prihaja njegova polurna specialka v okviru oddaje "StendAp predstavlja".

Prizorišče

Prizorišče:
Hotel Zvezda
Naslov:
Trg zmage 8
Poštna št.:
9000
Mesto:
Murska Sobota
Država:
Država: si

Opis:

Ni opisa za ta dogodek.