Čarodej Sam Sebastian (MS)

Stand up komedija - StandupSI.com

Dogodki 

Dogodek:
Čarodej Sam Sebastian (MS)
Kdaj:
22.12.2017 22.00 h
Zvrst:
RAZPRODANO

Opis:

Kdo je Sam Sebastian?

Vsak družabni dogodek ima svojo kemijo. Največji izziv je, kako opogumiti številne različne ljudi, da se sprostijo, zabavajo in uživajo v medsebojni družbi. Čarodej je katalizator - ljudi odpre, jih nasmeji in sproži pogovor. Je edinstven način, kako razbiti led in iz družabnega dogodka narediti nepozabno srečanje.

Čarodej, mentalist in komik Sam Sebastian ima s tem dolgoletne odlične izkušnje.

V dvajsetih letih je nastopil skoraj tri tisoč krat v dvanajstih državah.

Za svoje delo je do sedaj prejel več prvih nagrad na mednarodnih kongresih čarodejev in festivalih komornega gledališča ter dva GRAND PRIX-a in je s tem edini slovenski čarodej s tovrstnimi nagradami v zadnjih petnajstih letih.

 

Organizirate poslovni dogodek ali zabavo v vašem podjetju in potrebujete učinkovit razvedrilni program? Potem ste na pravem naslovu. Najsi gre za praznovanje obletnice s sodelavci, večerjo s potencialnimi novimi strankami, launch novega proizvoda, sejemsko predstavitev ali veliko poslovno konferenco, Sam Sebastian vam zagotavlja profesionalno in vrhunsko magično razvedrilo, ki bo strankam zagotovo ostala v spominu.

 Zakaj najeti čarodeja na vašem dogodku?

Razvedrilni program je eden najpomembnejših vidikov poslovnega dogodka - je razlika med povprečnim in resnično nepozabnim! Samo najboljši animatorji so sposobni napraviti vaš poslovni dogodek nepozaben in čarodej ter mentalist Sam Sebastian ima s tem dolgoletne izkušnje! V zadnjih petnajstih letih je nastopal za različna podjetja na konferencah, sejmih, otvoritvah in zabavah, očaral je tudi že številne znane obraze. Je profesionalen, talentiran in izkušen. Je garancija za uspešno razvedrilo na vašem dogodku.