NEprilagojeni (Trbovlje) - Ipša, Bučan, Željkić&Željudin

Stand up komedija - StandupSI.com

Dogodki 

Dogodek:
NEprilagojeni (Trbovlje) - Ipša, Bučan, Željkić&Željudin
Kdaj:
28.12.2017 19.00 h
Kje:
MC Trbovlje - Trbovlje
Zvrst:
Stand up komedija

Opis:

Tekst: Martina Ipša, Klemen Bučan, Željkić

Režija: Martina Ipša

Produkcija: Zavod za kulturo Maribor

Dolžina: 90 minut

Slovenka rojena na Hrvaškem, Bosanec, rojen v Sloveniji, ki je moral postati Srb, ter čistokrven Slovenec, ki je odraščal v Kranju, vstopijo v bar…

To ni začetek vica, ampak začetek plodnega sodelovanja treh ustvarjalcev na področju humorja. Kako so jih okoliščine zaznamovale, kako so odraščali, kakšni so postali, kaj jih inspirira in kaj nasmeji… vse to bo nasmejalo vas. So drzni, sproščeni, nadarjeni in predvsem zelo zelo smešni. Skupaj imajo več kot 30 let ustvarjanja vsebin na odru, televiziji in radiu. Z razlogom so še vedno aktivni in vse bolj zaželeni.

To so Martina Ipša, Željkič&Željudin in Klemen Bučan - oni so NEPRILAGOJENI.

MARTINA IPŠA
Po uspešnih predstavah Muca maca 2, XXL Bejbe, Mož iz Manče (muzikal POP TV) so sledile TV oddaje: stand up Brez dlake na jeziku, lastna satirična oddaja Bizarno Aktualno, oddaja Na zdravje, stand up kotiček v času svetovnega nogometnega prvenstva na RTV SLO, Stand up & more na Comedy Central in ne nazadnje tudi zmaga na finalni oddaji Piramide, kjer je s svojim šarmom, kritičnostjo in jezikavostjo prekosila Zmaga Jelinčiča, potrjuje, da je Martina Ipša ženska brez dlake na jeziku. Nastopa več kot 10 let, za seboj ima preko 1000 nastopov, nastopa v treh jezikih v različnih Evropskih in Balkanskih državah.
KLEMEN BUČAN
Klemen Bučan je kariero v »šovbiznisu« začel z vlogo v filmu Tu pa tam. Za seboj ima že 10 let nastopanja in več kot 500 stand up nastopov po vsej Slovenji. Nastopal je tudi že na Hrvaškem in v Bosni, zaradi svoje sproščenosti za mikrofonom pa je zelo kot priljubljen povezovalec raznoraznih prireditev. Že 5 let dela na Radiu, letos pa je svoj TV voditeljski krst doživel na POP TV-ju v oddaji Bitka Parov. Televizijsko kariero nadaljuje s Talk Showom "Survivor - Na robu preživetja", pripravlja pa že novo športno-zabavno oddajo "Dan za trening", kjer se bo poizkušal postaviti v čevlje vrhunskih športnikov.
ŽELJKIĆ&ŽELJUDIN
Lastnik komičnega glasu na Hitradio Center - Željudin.
Po uspešno opravljenih delavnicah stand up komedije pri Martini Ipša, se je na odru prvič preiskusil pred 300 glavo množico leta 2015, kjer je prvič stopil na oder in publiko presenetil s svojim nastopom. Do sedaj ste ga lahko leta spremljali na vseh večjih radijskih postajah v različnih vlogah.

Prizorišče

Prizorišče:
MC Trbovlje
Naslov:
Ul. 1. junija 18
Poštna št.:
1420
Mesto:
Trbovlje
Država:
Država: si

Opis: