Valentinov stand up (LJ) - Željkić&Željudin, Celec, Papič, Bučan, Usenik, Ćirović, Ipša

Stand up komedija - StandupSI.com

Dogodki 

Dogodek:
Valentinov stand up (LJ) - Željkić&Željudin, Celec, Papič, Bučan, Usenik, Ćirović, Ipša
Kdaj:
14.02.2018 20.00 h
Kje:
Festivalna dvorana Ljubljana - Ljubljana
Zvrst:
Stand up komedija

Opis:

Valentinov stand up, (7 komikov) 2 uri smeha

Komiki bodo govorili o ljubezni, o zaljubljenosti, o vezah, o odnosih, o vseh dobrih in tistih stvareh o partnerju, ki si jih ne upamo povedati na glas :)

Nastopili bodo:

Željkić&Željudin, Žan Papič, Jernej Celec, Klemen Bučan, Janez Usenik, Lucija Ćirović,  Martina Ipša

VSTOPNICE:

EVENTIM.SI in vsa njihova prodajna mesta, tudi PETROL, preko spleta, tudi print@home možnost http://www.eventim.si/si/vstopnice/valentinov-stand-up-ljubljana-festivalna-dvorana-998008/performance.html

CENA: 15€ predprodaja, 18€ redna

14.2.2018 ob 20h se bo v Ljubljani  v Festivalni dvorani  odvijal prav poseben večer smeha – Valentinov stand up.

V Zavodu za kulturo Maribor – standupsi.com smo pripravili program dolg 2 uri, v smeh bo spravljalo občinstvo kar 7 komikov. Večer bo tematsko obarvan, tako da bodo komiki govorili o ljubezni, zaljubljenosti, zmenkih, osvajanju, odnosih, skratka dobili bomo vpogled, kako oni častijo ta praznik in kakšne prigode se jim dogajajo na ljubezenskem področju. 

Kot prvi bo nastopil Željko Čakarević, ki je znan radijski obraz že več kot 20 let, nazadnje pa smo ga lahko poslušali na radiu Center v vlogi voditelja jutranjega šova in v vlogi komičnega lika Željudina, ki je s svojimi odštekanimi klici spravljal v smeh poslušalce po vsej Sloveniji.  

Klemen Bučanje več let delal na radiu, svoj TV voditeljski krst je doživel na POP TVju v oddaji Bitka Parov, televizijsko kariero je nadaljeval s Talk Showom "Survivor -Na robu Preživetja", te dni pa prihaja na TV zaslone njegova športo-zabavna oddaja "Dan za trening", kjer se bo poizkušal postaviti v čevlje vrhunskih športnikov. Željkić in Klemen pa nastopata skupaj z Martino Ipša tudi v stand up showu NEprilagojeni.

Žan Papič se je po odpravi v Avstralijo vrnil še bolj nabrit kot prej. Je voditelj kviza zberi ali poberi, lahko pa gavidite tudi v komediji Buh pomagej, ki navdušuje z gostovanji po vsej Sloveniji.

Jernej Celec je komik, scenarist in režiser, ki hitro postaja eno najbolj vročih imen domače komedije. Po izbobrazbi je doktor medicine, ki pa je svoj stetoskop zamenjal za mikrofon, s katerim osvaja male in velike odre po Sloveniji. Širši publiki pa je najbolj znan po svojih nastopih na"Comedy Roastu Vida Valiča", v radijski oddaji "Naval smeha" na Valu 202, ter v oddaji "Skečoholiki" na Voyo, ki jo hkrati tudi režira.

Vrhunski stand up komik, novinar in igralec, Janez Usenik je ločenec, ter oče treh princesk... Le kakšne so njegove izkušnje z valentinovim? Komik, ki sicer blesti tudi kot moderator dogodkov, svoj humor gradi na zgodbah in energiji očeta treh hčera. Na odru lahko končno pride do besede. Takrat očara tudi s humornimi glasbenimi priredbami, na njegove privlačne in komične interpretacije pa ni odporna niti poezija.

Lucija Ćirović, je ena od pionirk slovenske stand up komedije. Stand up komičarka, igralka, animatorka lutk in ljubiteljica gledališča se je proslavila s številnimi filmskimi in gledališkimi vlogami. Gledalcem se je najbolj vtisnila v spomin s serijo TV Dober dan, komedijo Moški&ženske.com, nedavno pa kot udeleženka šova MasterChef.

Martina Ipša je ena izmed tistih, ki so slovensko stand up komedijo odvijali iz povojev. V svojih stand up nastopih vse od začetka stavi na drznost in izvirnost in zaradi svojega pristnega in nevsiljivega humorja ostaja priljubljena pri občinstvih najrazličnejših profilov. Nastopila je na vseh večjih festivalih stand up komedije v regiji, redno gostuje po Hrvaški in Srbiji, je avtorica prvega TV stand up šova v Sloveniji, sodelovala je v oddaji Stand up&more, ki se predvaja na Comedy Central. Novica, da se je lani poročila, je zaradi zanimanja ljudi, sesula marsikateri strežnik. Ker je tema večera ljubezen, odnosi, se zagotovo ne bo izognila tudi kakšne o tem, kako je sedaj, ko je poročena in kako je bilo na poroki.

Martino, Lucijo in Jerneja ste lahko gledali na Kanalu A, kjer imajo vsak svojo polurno specialko v okviru oddaje "StendAp predstavlja", sedaj pa se jim lahko v živo nasmejite.

Skratka obeta se nam večer smeha, po katerem nas bodo še dolgo bolele mišice od smejanja!

Prizorišče

Prizorišče:
Festivalna dvorana Ljubljana   -   Website
Naslov:
Vilharjeva cesta 11
Poštna št.:
1000
Mesto:
Ljubljana

Opis: