Stand up za dan žena (MB) - Ipša, Ćirović, Kocman

Stand up komedija - StandupSI.com

Dogodki 

Dogodek:
Stand up za dan žena (MB) - Ipša, Ćirović, Kocman
Kdaj:
08.03.2015 20.00 h
Kje:
Hotel Habakuk - Maribor
Zvrst:
Stand up komedija

Opis:

Dan žena (originalno "Dan delovnih žena") je mednarodni praznik žensk, ki ga v približno 100 državah praznujejo vsako leto 8. marca in je dan praznovanja ekonomske, politične in socialne enakopravnosti in dosežkov žensk. 

Mi ga bomo proslavili na prav poseben način - s smehom. Z vami bodo tri odlične stand up komičarke - Lucija Ćirović, (nepozabna kot Fata v  nanizanki TV Dober dan) Martina Ipša, (štajerka brez dlake na jeziku, ki jo lahko gledate tudi na Comedy Central),  Tanja Kocman (jezična štajerka, ki vas  vsako jutro prebuja na Radiu center). Kot poseben gost se jim bo na odru z 10 minutnim stand up nastopom pridružil Željkič - voditelj jutranjega programa Radia center.

Opustite tokrat ideje ideje o kupovanju rož za vaše mame, punce, sodelavke, oziroma za vse ženske v vašem življenju.

Moški - poklonite sebi in vašim dragim večer poln smeha.

Ženske - ne rabite čakati, da vas kdo kam povabi, povabite se same ;)

PRODAJA KART

SPLETNI NAKUP: http://www.eventim.si/si/vstopnice/stand-up-za-dan-zena-maribor-hotel-habakuk-388438/event.html

www.eventim.si, Hiše vstopnic Eventim Si (Tivoli Ljubljana, Citypark Ljubljana, Kino Šiška Ljubljana, Križanke Ljubljana, Mestni trg Ljubljana, Europark Maribor, Citycenter Celje, Klicni center: 01 420 50 00) in partnerska prodajna mesta: Petrol, Pošta Slovenije, Big Bang, Kompas, (K)kiosk, 3DVA Trafika, Mercator Hipermarket, M Holidays, Svet Knjige in Palma turistična agencija.

 

Prizorišče

Prizorišče:
Hotel Habakuk
Naslov:
Pohorska ulica 59
Mesto:
Maribor
Država:
Država: si

Opis:

Zavod za kulturo Maribor in Terme Maribor sta z veseljem odprla novo kulturno prizorišče. V Turnerjevi dvorani Hotela Habakuk boste lahko v tej sezoni uživali v predstavah, ki vas bodo nasmejale in vam polepšale večer.

Vrhunske komične predstave, postavljene v prelepo okolje Hotela Habakuk, po ugodni ceni in še druženje z igralci po predstavah vam zagotavljajo enkratno doživetje.

V Zavodu za kulturo Maribor se zahvaljujemo Hotelu Habakuk za pomoč pri organizaciji dogodkov in smo veseli, da sodelujemo z namenom popestritve kulturnega dogajanja v Mariboru.

PARKIRANJE:
Plačljivo parkirišče v garaži Hotela Habakuk: 1,00 € / uro 
Še vedno se pa lahko parkira pred hotelom brezplačno.