Valentinov stand up - Ćirović, Usenik, Bučan, Ipša

Stand up komedija - StandupSI.com

Dogodki 

Dogodek:
Valentinov stand up - Ćirović, Usenik, Bučan, Ipša
Kdaj:
15.02.2015 20.00 h
Kje:
Hotel Habakuk - Maribor
Zvrst:
Stand up komedija

Opis:

Valentinov stand up

Uro in pol vas bodo s svojimi domislicami spravljali v smeh: Lucija Ćirović, Janez Usenik, Klemen Bučan, program bo povezovala Martina Ipša.

KARTE NA VOLJO preko spleta na: http://www.eventim.si/si/vstopnice/valentinov-stand-up-maribor-hotel-habakuk-384284/event.html in na vseh EVENTIMOVIH PRODAJNIH MESTIH: 

“Prodaja vstopnic: www.eventim.si, Hiše vstopnic Eventim Si (Tivoli Ljubljana, Citypark Ljubljana, Kino Šiška Ljubljana, Križanke Ljubljana, Mestni trg Ljubljana, Europark Maribor, Citycenter Celje, Klicni center: 01 420 50 00) in partnerska prodajna mesta: Petrol, Pošta Slovenije, Big Bang, Kompas, (K)kiosk, 3DVA Trafika, Mercator Hipermarket, M Holidays, Svet Knjige in Palma turistična agencija.”.

CENA: 9€

Celodnevni romantičen paket - Nasmejano valentinovo! - 50 % na valentinov wellness dan s stand up komedijo v hotelu Habakuk 5*: celodnevno kopanje in savne + večerja s 4 hodi v restavraciji hotela Habakuk 5* + stand up večer z Lucijo Čirović, Janezom Usenikom in Klemnom Bučanom, ki ga bo povezovala Martina Ipša!

Nakup tukaj: http://1nadan.si/ponudba/Maribor/15345/nasmejano-valentinovo-minus-50-odst-na-valentinov-wellness-dan-s-stand-up-komedijo-v-hotelu-habakuk-5-celodnevno-kopanje-in-savne-vecerja-s-4-hodi-v-r?isPreview=False&view=1&order=2&category=-1 

Lucija ĆirovićLUCIJA ĆIROVIĆ - Njeni stand up nastopi so komični vrhunci, saj je ena od pionirk slovenske stand up komedije.

Stand up komičarka, igralka, animatorka lutk in ljubiteljica gledališča se je proslavila s številnimi filmskimi in gledališkimi vlogami.

Gledalcem se je najbolj vtisnila v spomin s serijo TV Dober dan, komedijo Moški&ženske.com, nedavno pa kot ena od voditeljev Vikotrjev.

 

Janez Usenik

JANEZ USENIK - Stand up komik, novinar POP TV-ja, idejni oče dobrodelnega muzikala Mož iz Manče in falirani pravnik. 

Komik, ki sicer blesti tudi kot moderator dogodkov, svoj humor gradi na zgodbah in energiji očeta treh hčera. Na odru lahko končno pride do besede. Takrat očara tudi s humornimi glasbenimi priredbami, na njegove privlačne in komične interpretacije pa ni odporna niti poezija.

Največkrat ga uredniki v ogenj pošljejo takrat, ko bi radi določeno temo predstavili na originalen in čim bolj zabaven način.

 

Klemen_Bucan

KLEMEN BUČAN - Po končani srednji šoli je dokončen preskok v svet showbiznisa doživel s filmom Tu pa Tam, kjer je igral Buddho, enega od štirih glavnih junakov. Na snemanju je spoznal Mikija Bubulja, ki ga je povabil k predstavi Izbrisani, s katero je dve leti gostoval po Sloveniji, in nekje na poti se je rodila tudi ljubezen do stand up komedije.

Debitiral je maja 2006 in od takrat naprej je stand up komedija Klemenova največja ljubezen.

Klemen je na odru energičen, dotika se različnih tem, od Kekca, Telovadbe v osnovni šoli, pa do tega, kako bi izgledala prešernova poezija v našem času in kakšne nasvete bi delila Danica Lovenjak, če bi bil Danica on sam!

V svoje nastope vključuje glasbene in raperske vložke, ne bodite pa presenečeni, če na odru tudi zapleše. Dela tudi kot radijski moderator na Radiu 1 ter vrti glasbo kot Dj Buchan.

Martina IpšaProgram bo povezovala Martina Ipša

 

 

Prizorišče

Prizorišče:
Hotel Habakuk
Naslov:
Pohorska ulica 59
Mesto:
Maribor
Država:
Država: si

Opis:

Zavod za kulturo Maribor in Terme Maribor sta z veseljem odprla novo kulturno prizorišče. V Turnerjevi dvorani Hotela Habakuk boste lahko v tej sezoni uživali v predstavah, ki vas bodo nasmejale in vam polepšale večer.

Vrhunske komične predstave, postavljene v prelepo okolje Hotela Habakuk, po ugodni ceni in še druženje z igralci po predstavah vam zagotavljajo enkratno doživetje.

V Zavodu za kulturo Maribor se zahvaljujemo Hotelu Habakuk za pomoč pri organizaciji dogodkov in smo veseli, da sodelujemo z namenom popestritve kulturnega dogajanja v Mariboru.

PARKIRANJE:
Plačljivo parkirišče v garaži Hotela Habakuk: 1,00 € / uro 
Še vedno se pa lahko parkira pred hotelom brezplačno.